Een auto uit het buitenland importeren biedt meer mogelijkheden. Waarom zou u deze stap zetten? En niet minder belangrijk is de vraag, “hoe realiseer ik de aanschaf van een importauto?”  Autobedrijf Tanghe, Autoverkoop en Makelaardij heeft al meer dan 10 jaar ervaring op dit gebied.

Een aantrekkelijk argument om een occasion uit het buitenland te importeren is het financiële voordeel. Een ander argument kan het grotere aanbod zijn.

Bij het kopen van een auto in Duitsland en het invoeren daarvan, is veel werk gemoeid. Denk hierbij aan het vervoeren van een auto met een Duits kenteken (deze mag je niet zomaar naar Nederland rijden), het keuren van de auto, het verkrijgen van alle juiste documenten en buitenlandse kentekenpapieren, berekenen van de laagste BPM, enz..  

Graag bemiddelen wij in de aankoop en import en nemen wij u de noodzakelijke werkzaamheden uit handen. Zo bespaart u geld, veel tijd en moeite. Wij verzekeren u ervan dat uw droomauto zo snel mogelijk en op de juiste manier wordt geïmporteerd. Zo kunt u zonder zorgen van uw nieuwe bolide gaan genieten!

Wij willen als automakelaar en autoliefhebber graag een transparante werkwijze hanteren voor het importeren van uw auto. Alle kosten zijn dan ook inzichtelijk en vooraf bekend.
Wij rekenen één vaste provisie en beginnen altijd met het maken van een open calculatie met een zo juist mogelijk geschatte totaalprijs. Zo weet u voor welk totaalbedrag u de auto voor de deur kan hebben staan.

Wellicht dat u enthousiast bent geworden van de mogelijkheden om een auto te importeren. Bel of mail gerust voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.
Meer informatie over onze bemiddelingskosten voor het importeren van u een auto vindt u onder ‘Tarieven’ .