Aan- en/of verkoopbemiddeling (nieuw of occasions)

Voor onze bemiddeling bij aan - of verkoop brengen wij u 3 % van het aan– of verkoopbedrag in rekening, met een minimum van 
€ 299,00 exclusief BTW. Bij de aankoopbemiddeling zijn de brandstofkosten (€ 0,19 per kilometer), indien van toepassing, niet inbegrepen.

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen zowel de aankoop als de verkoop door ons te laten verzorgen. Wij kunnen u dan een passend voorstel doen van 2,5 % van het totaalbedrag van de verkochte auto en de door u aangekochte auto, met een minimum van € 499,00  excl. 21% BTW en brandstofkosten. 

Zoals al eerder genoemd, zal het er in de praktijk veelal op neerkomen dat u inclusief de bemiddelingskosten goedkoper uit zult zijn.

Indien u tijdens het verkooptraject besluit uw auto bij ons uit de verkoop te halen, zijn wij, door de gemaakte (advertentie)kosten, genoodzaakt u € 82,00 excl. 21%  BTW, in rekening te brengen. Wij willen u dit graag van te voren kenbaar maken om misverstanden te voorkomen en omdat dit ook bij transparant zaken doen hoort.