Bij het beheren van uw wagenpark kunt u ons inschakelen om uw autokosten binnen uw bedrijf omlaag te brengen.

Wagenparkbeheer is vaak één van de hoogste operationele kostenposten van een bedrijf, echter een goed wagenparkbeheer kan behoorlijke besparingen opleveren voor uw bedrijf.
Heeft u wel eens nagedacht of u wel moet blijven kopen, of of u wel moet blijven leasen? In beide gevallen kunnen wij u helpen en adviseren. 

Wist u dat u jong gebruikte auto’s ook gewoon kunt leasen? Wij importeren vaak zeer interessante en jonge auto’s met nauwelijks km op de teller en zetten die vervolgens in een lease contract.
U rijdt een dikkere auto voor minder geld per maand.  

Ook denken wij met u mee wat betreft afschrijving. Dit heeft niet alleen betrekking op de aanschaf van de nieuwe auto, maar zeker ook op de restwaarde van de auto.

Heeft u ook wel eens voor het dilemma gestaan: kopen of leasen? Wat doet u met een (koop)auto indien u over stapt op lease?
Wij hebben de juiste antwoorden op deze vragen in uw specifieke situatie. Samen zoeken we naar de weg van minimale kosten en maximaal rendement.

Voor ons zijn al uw vragen en opmerkingen bij de aanschaf van een koop- of leaseauto van belang . 

Wanneer u wilt dat wij vanuit onze kennis en ervaring met u meedenken over wagenparkbeheer kunt u met ons contact opnemen.